spacer Home spacer Merken spacer Nieuws spacer De winkel spacer Contact spacer Zoeken

vouwgordijnen_copa_1.jpg

Vouwgordijnen

Luxaflex en Copa voeren een groot assortiment vouwgordijnen met vele extra's. U kunt vouwgordijnen ongevoerd of gevoerd bestellen, met of zonder baleinen, electrisch te bedienen zelfs. Ook zijn er diverse decoratieve afwerkingen mogelijk: een bies aan de zijden of aan de onderzijde of beide, kralenband, een schulprand, ingeslagen ringen, houtje-touwtje-sluitingen, doorgevlochten banden - er is enorm veel keuze om uw vouwgordijn te "personaliseren".

 

Het komt regelmatig voor, dat in een raampartij waarvoor men het liefst vouwgordijnen zou nemen, een deur zit. Daarvoor is een klassiek gordijn soms de betere oplossing. Zowel Copa als Luxaflex hebben de mogelijkheid extra stof aan te leveren voor het maken van dat gordijn. Er is echter nog meer mogelijk: veel van de stoffen die in mijn gordijncollectie zitten, zijn geschikt voor het maken van vouwgordijnen. Het atelier levert vouwgordijnsystemen in drie kleuren: wit, geborsteld rvs-kleur en een lichte bronskleur, ook geborsteld.

 

Wanneer is een stof geschikt voor een vouwgordijn?

Laat er geen misverstand over bestaan: van 99% van de stoffen kan een vouwgordijn gemaakt worden. De eerste vraag is: staat het mooi? En de tweede vraag is: blijft het mooi? Een ruitpatroon gaat in een vouwgordijn meestal iets verlopen - dat staat vaak niet mooi. Een linnen stof kan erg krimpen, als het vouwgordijn gereinigd is, kan het zowel te smal (t.o.v. de baleinen) als te kort geworden zijn.

 

Vouwgordijnen zijn echter bijzonder populair, en fabrikanten doen er alles aan om hun stoffen technisch gezien zo geschikt mogelijk te maken.

vouwgordijnen_luxaflex_2.jpg
vouwgordijnen_copa_2.jpg
vouwgordijnen_luxaflex_1.jpg
Weissenbruchstraat 296 (Van Hoytemastraat), 2596 GP, Den Haag. spacer070-324 46 20 spacer info@ingridwinter.nlspacer©Copyrights