spacer Home spacer Merken spacer Nieuws spacer De winkel spacer Contact spacer Zoeken

Krijtverf en kalkverf zijn onmiskenbaar sfeermakers. Ik lever alleen de fantastisch mooie producten van Pure & Original. Dit merk levert onder andere de Classico krijtverf en de Fresco kalkverf. Echter, naast muurverf maakt Pure & Original op ambachtelijke wijze in hun belgische fabriek ook meubellakken, vloerverven en gevelverf (Kalei) die dezelfde uitstraling hebben. Ook primers (voorstrijkmiddelen), fixeermiddelen, vernis en sealants (beschermende producten) maken onderdeel uit van het assortiment - alles geoptimaliseerd voor krijt- en kalkverven.

In de winkel heb ik handgeschilderde kleurenstalen van de Classico en Fresco altijd paraat om de keuze van gordijnen, behang, vloer en wandkleur te optimaliseren. Desgewenst kunt u van de Classico kleine tester-potjes bestellen. Let wel: alle verven van Pure & Original worden speciaal voor u gemengd in het belgische, dus uw geduld wordt even op de proef gesteld: het zal een paar dagen duren voordat u de verf van uw keuze in huis heeft.

En tot slot nog een tip: laat u niet verleiden tot het eerst kiezen van de verfkleur, en daarna pas gordijnen, vloerbekleding en eventueel behang uitzoeken. In 99 van de 100 gevallen zult u niet de producten vinden waarvoor u warm loopt, in precies de goede kleur. Het is vele malen makkelijker de verf aan te passen aan de stof, de vloer en het behang. Pure & Original verven zijn onderling (binnen dezelfde productsoort) te mengen.

Kijkt u ook eens op de site van de leverancier: www.pure-original.nl

 

 

Weissenbruchstraat 296 (Van Hoytemastraat), 2596 GP, Den Haag. spacer070-324 46 20 spacer info@ingridwinter.nlspacer©Copyrights