spacer Home spacer Merken spacer Nieuws spacer De winkel spacer Contact spacer Zoeken

mflor_2.jpg

PVC vloeren

Overgewaaid uit de project-inrichting: pvc-vloeren.

Deze sterke vloerbedekking is ontworpen om (net als linoleum en marmoleum) direct verlijmd te worden op een vlakke, steenachtige ondergrond. Als de ondergrond niet vlak is, kan deze uitgevlakt worden met een speciale losliggende ondervloer bestaande uit twee op elkaar verlijmde mdf-platen. Ook uitvlakken met egaline is mogelijk, mits de ondergrond dit toelaat. Als permanent verlijmen niet wenselijk is, kunt u kiezen voor click-pvc. Deze lamellen kunnen net als een laminaatvloer aan elkaar geklikt worden, en ook weer losgehaald worden. Een verhuisbare vloer, dus! Daarnaast is "loose-lay" pvc verkrijgbaar: zware lamellen, die strak tegen elkaar aangelegd worden, op een perfect gladde ondergrond, zonder dat daar lijm aan te pas komt.

De mooiste pvc-decors vallen op omdat ze zo natuurlijk ogen. De nerven van het "hout" volgen de print eronder, en de vloeren kunnen prachtig mat zijn.

Het onderhoud is simpel: dweilen met een scheutje onderhoudsmiddel is voldoende. 

In mijn collectie heb ik Mflor, Durafloor, Green-Flor, Podium en Nuance. Een bijzonder ruime keuze, dus!

 

 

 

 

mflor_3.jpg

De decors waarin pvc-vloeren verkrijgbaar zijn, variëren van bedrieglijke echte houtprints (bijv. de Authentic Plank+) tot plavuizen, marmer, kiezels, en zelfs traanplaat. Wie een ultrastrakke vloer zoekt, kan zijn hart ophalen aan de Flagstone Bauxite collectie Ook zijn er strips verkrijgbaar, waarmee een voeg "gelegd" kan worden. Daarnaast worden kleinere plaatjes verkocht, die dienen als decor-rand in de vloer. Hiermee kan een klassieke parketvloer of tegelvloer met ingelegde motieven aan de randen van de kamer geïmiteerd worden.

 

mflor_4.jpg

 

Pvc-vloeren zijn enorm sterk, en zijn erg makkelijk in onderhoud: normaal stofzuigen en af en toe een dweil erover, dat is alles! Al met al een bijzonder praktische vloer, met wel de voordelen van hout, maar niet de nadelen

mflor_1.jpg
Weissenbruchstraat 296 (Van Hoytemastraat), 2596 GP, Den Haag. spacer070-324 46 20 spacer info@ingridwinter.nlspacer©Copyrights