spacer Home spacer Merken spacer Nieuws spacer De winkel spacer Contact spacer Zoeken

Plisse's en Duettes

Plisse's en Duettes bieden enorm veel mogelijkheden voor moeilijke ramen. Ze zijn compact, decoratief en kunnen "ingespannen" worden. Het product kan daarom in schuine dakramen gemonteerd worden, zonder dat de stof gaat zakken. Ook zijn er mogelijkheden, om daarmee het product van boven open te houden, terwijl het raam aan de onderzijde er nog door bedekt wordt.

Duettes zijn in feite dubbel uitgevoerde plisses: er zijn twee laagjes stof gevouwen i.p.v. een laagje. Daarin liggen ook wat technische mogelijkheden besloten: een plisse kan varieren van heel transparant tot blik- en lichtdicht. Een Duette kan als het ware "gevoerd" zijn met een isolerende achterzijde, terwijl de voorkant toch een attractieve stof laat zien.

Ook combinaties zijn mogelijk: onder een doorzichtige plisse en boven een verduisterende Duette bijvoorbeeld.

Copa brengt een prachtige collectie XL-plisses, de Queensize. Deze zijn verkrijgbaar op een normale bovenbak van in een bijpassende kleur gespoten aluminium, maar ook op mooie houten bovenbakken, waarbij de onderlatten van hetzelfde hout zijn gemaakt. Luxaflex brengt binnenkort een nieuwe collectie duettes en plisses uit, ook daar zullen dan extra brede versies te vinden zijn.

 

plisse_luxaflex_1.jpg duette_2.jpg
plisse_luxaflex_2.jpg plisse_queensize_copa_2.jpg
plisse_queensize_copa_1.jpg
duette_1.jpg
plisse_luxaflex_3.jpg
Weissenbruchstraat 296 (Van Hoytemastraat), 2596 GP, Den Haag. spacer070-324 46 20 spacer info@ingridwinter.nlspacer©Copyrights