spacer Home spacer Merken spacer Nieuws spacer De winkel spacer Contact spacer Zoeken

brink_en_campman_karpet_2.jpg

Een goed gekozen karpet is een sieraad voor de vloer.

Karpetten zijn in alle vormen, maten en dessins te koop - kant en klaar. Maar u kunt ook een vloerkleed van kamerbrede vloerbedekking laten maken. Daarvoor zijn verschillende afwerkingen mogelijk: festonneren, banderen, of afwerken met een rubber ondertapijt bijvoorbeeld.

Voor verwerking tot karpet zijn eigenlijk alle kwaliteiten geschikt: naast wol en polyamide vloerbedekking is er natuurlijk ook kokos, zeegras en sisal dat op kamerbreed verkrijgbaar is, maar ook tot karpet of loper verwerkt kan worden.

 

 

brink_en_campman_karpet_1.jpg

Ora Pro Nobis laat u zelf het materiaal samenstellen: u kiest uit een reeks kleuren en verschillende types garen. Het Belgische bedrijf werkt uitsluitend met de beste Nieuwzeelandse wol en kleurstoffen.

Daarna kiest u de gewenste poolhoogte en de afmeting van het karpet. Ideaal, als u het karpet perfect op de andere elementen in uw interieur wilt afstemmen.

brink_en_campman_karpet_4.jpg

Brink & Campman heeft een inspirerende collectie karpetten, van zowel wol als sterke polyamide. Tevens kan het bedrijf uw eigen ontwerpen uitvoeren, in een veelvoud aan kleuren. Misschien is een karpet met uw familiewapen, of de tekening van uw kind wel dat ene exclusieve cadeau dat u voor een speciale gelegenheid zocht...

karpet_opn_3.jpg

Natuurlijk zijn ook lopers verkrijgbaar. Brink & Campman en Enia hebben een goed assortiment wollen en polyamide lopers, in zowel klassieke als moderne motieven. Van Matros zijn de sisal en kokos vloerbedekkingen uitermate geschikt om tot trapbekleding en lopers verwerkt te worden.

Weissenbruchstraat 296 (Van Hoytemastraat), 2596 GP, Den Haag. spacer070-324 46 20 spacer info@ingridwinter.nlspacer©Copyrights