spacer Home spacer Merken spacer Nieuws spacer De winkel spacer Contact spacer Zoeken

tapijt_bonaparte_onyx.jpg

Kamerbreed tapijt

Ongeslagen in slaapkamers: tapijt. Het comfort van een zacht tapijt, op een goede ondervloer gelegd, is niet te evenaren.

100% Wol, zowel in klassieke uitvoeringen zoals bouclé, maar ook in de trendy hoogpolige versies, is nog steeds een goede keuze. Wol isoleert, wol is vuilafstotend, wol is slijtvast en wol is mooi. Ik lever kamerbrede vloerbedekking (400 en 500 cm. breed), maar ook vloerbedekking die geheel naar wens speciaal voor u op maat wordt gemaakt, met uw eigen keuze aan draaddiktes, hoogtes, en kleuren.

Polyamide tapijten doen niet onder voor wol en worden in alle kleuren van de regenboog gemaakt. Een strakke velours of een hoogpolige "shaggy", er is enorm veel keuze.

U kunt te allen tijde de stalen even lenen om thuis op uw gemak te bekijken of uw keuze in de winkel thuis ook de juiste blijkt te zijn. Het licht in mijn winkel is immers anders dan dat in uw woning.

Weissenbruchstraat 296 (Van Hoytemastraat), 2596 GP, Den Haag. spacer070-324 46 20 spacer info@ingridwinter.nlspacer©Copyrights