spacer Home spacer Merken spacer Nieuws spacer De winkel spacer Contact spacer Zoeken

horizontale jaloezieen

Een klassieker: de horizontale jaloezieen.

De lamellen zijn inmiddels verkrijgbaar van meer dan alleen maar aluminium: de houten jaloezieen hebben de laatste jaren een enorme opmars gemaakt. En wat dacht u van gematteerd doorzichtig kunststof lamellen voor de badkamer, of kunstleer lamellen voor de studeerkamer?

Niet alleen de lamellen zijn met de mode meegegaan, ook de andere elementen zijn esthetisch weer helemaal verantwoord: een strakke aluminium design bovenbak met dito accenten aan de onderlat, of een klassiek ogende "retro" bovenbak, waarin het mechaniekje in het zicht blijft, zijn echte eyecatchers. Bovendien kunt u voor een accent kiezen in de vorm van decoratief ladderband dat de lamellen onderling verbindt in plaats van het neutralere ladderkoord.

Door verbeterde systemen is bovendien meer mogelijk gemaakt m.b.t. het binnenlaten van licht.

Standaard worden de meeste jaloezieen afgeleverd met een koord en een draaiend stangetje voor de bediening, het koord voor het optrekken en laten zakken van de lamellen, en de draaistang voor het kantelen van de lamellen. Er zijn echter meer mogelijkheden, tot en met op gemotoriseerde bediening aan toe. Handig voor ramen die hoog zitten!

 

 

alu_jaloezie_.jpg alu_jaloezie_2.jpg
alu_jaloezie_variozone.jpg
houten_jaloezie_copa_1.jpg
houten_jaloezie_copa_2.jpg
houten_jaloezie_copa_3.jpg
Weissenbruchstraat 296 (Van Hoytemastraat), 2596 GP, Den Haag. spacer070-324 46 20 spacer info@ingridwinter.nlspacer©Copyrights